Nem Retur og Reklamation

Nem Returformular

Returnering

Det er ikke altid, at det man har bestilt lever op til forventningerne. Derfor kan du selvfølgelig returnere din vare og få pengene tilbage.


Hvor længe kan jeg returnere min bestilling og hvad skal være opfyldt?
Du kan returnere din vare i op til 30 dage efter modtagelsen. Varen skal være i samme stand, som da du modtog den dvs. uden mærker og knæk i plakaten. Bemærk at vi kun refundere plakater som er købt på vores hjemmeside (www.dialaegt.dk).

Specielt for Design selv produkter
Design selv produkterne er personliggjorte, unikke produkter, som kun bliver produceret til netop din bestilling. Derfor kan vi ikke tage produktet tilbage på samme måde, som med vores andre produkter. Den almindelige returret gælder derfor ikke for design selv produkterne. Lever design-selv produktet ikke op til din for ventning med hensyn til kvalitet, så er du velkommen til at benytte dig af din reklamationsret i returformularen.

Hvordan får jeg mine penge retur?
Når vi har modtaget din vare og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.

Specielt for julegaver
Har du lagt din ordre mellem 1. november og 24. december, kan du bytte eller returnere din vare indtil 1. februar år efter. Ønsker du at gøre brug af returretten, skal vi have modtaget din vare senest 1. februar.