Returnering og reklamation

Returnering

Det er ikke altid, at det man har bestilt lever op til forventningerne. Derfor kan du selvfølgelig returnere din vare og få pengene tilbage.


Hvor længe kan jeg returnere min bestilling og hvad skal være opfyldt?
Du kan returnere din vare i op til 30 dage efter modtagelsen. Varen skal være i samme stand, som da du modtog den dvs. uden mærker og knæk i plakaten. Bemærk at vi kun refundere plakater som er købt på vores hjemmeside (www.dialaegt.dk).

Specielt for Design selv produkter
Design selv produkterne er personliggjorte, unikke produkter, som kun bliver produceret til netop din bestilling. Derfor kan vi ikke tage produktet tilbage på samme måde, som med vores andre produkter. Den almindelige returret gælder derfor ikke for design selv produkterne. Lever design-selv produktet ikke op til din for ventning med hensyn til kvalitet, så er du velkommen til at benytte dig af din reklamationsret (se nedenfor).

Hvordan returnerer jeg min vare?
Vil du returnere din vare sendes den blot tilbage til os sammen med den vedlagte følgeseddel.

Adressen er:

Dialægt ApS
Klamsagervej 27, 1. tv
8230 Åbyhøj
Danmark
og husk at vedlægge følgesedlen med teksten “RETUR” påskrevet.

Forsendelse

Vi anbefaler at du fremsender din returpakke som pakke (ikke som brev), så kan både du og vi følge pakken med fragtfirmaets tracking. Vi refundere pengene så snart vi har modtaget pakken og sikret at plakaten er i samme stand som ved afsendelsen.

Hvordan får jeg mine penge retur?
Når vi har modtaget din vare og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.
Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt af sted. Du skal selv betale fragtomkostninger vedrørende returnering.

Specielt for julegaver
Har du lagt din ordre mellem 1. november og 24. december, kan du bytte eller returnere din vare indtil 1. februar år efter. Ønsker du at gøre brug af returretten, skal vi have modtaget din vare senest 1. februar.

Reklamation

En vare kan godt have skjulte fejl eller mangler ved købet, som måske først viser sig senere. Hvis det er tilfældet kan du gøre brug af dine 2 års reklamationsret. Fejlen skal have været tilstede på købstidspunktet og må ikke skyldes mishandling eller anden grov håndtering af produktet efter købstidspunktet.

 

Ønsker du at gøre brug af din reklamationsret udfylder du blot formularen herunder med beskrivelse af fejlen og et billede hvor fejlen tydeligt fremgår.