Handelsbetingelser

Gældende fra den 24. februar 2016

www.dialaegt.dk og www.dialægt.dk er ejet af Dialægt ApS

Dialægt Citatplakat ApS
Klamsagervej 27, 8230 Aabyhøj
Danmark
CVR: 37417327

Priser og fragt

• Alle priser er incl. 25% moms.
• Fragt i Danmark koster kr. 29,-
• Internationale fragtpriser fra kr. 150,-
• Vi giver gratis fragt på alle ordrer til Danmark

 over kr. 300,-

Forsendelse

• Vi sender på alle hverdage.
• Ordrer modtaget i weekenden eller helligdage afsendes efterfølgende hverdag.
• Vi sender til hele Verden.Kundeservice

Alle henvendelser skal sendes til kontakt@dialaegt.dk
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.Betalingsbetingelser
Følgende kort kan anvendes.:
Visa & Mastercard

Priser

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Ordrebekræftelse

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering når du har gennemført en handel.

Returret
Dialægt yder 30 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget. Hvis varen ønskes retuneres udfyldes formularen på denne side.  Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Vedlæg venligst den fremsendte kvittering eller en kopi af denne. Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, mister du retten til at returnere den. Det samme gælder for varens emballage. Ved køb af personliggjorte produkter, frafalder returretten.

Når vi har godkendt returneringen og modtaget varen, overfører vi hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted. Du betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering.

Speciel returret for Design selv produkter
Design selv produkterne er personliggjorte, unikke produkter, som kun bliver produceret til netop din bestilling. Derfor kan vi ikke tage produktet tilbage på samme måde, som med vores andre produkter. Den almindelige returret gælder derfor ikke for design-selv og kunde-redigerede plakater. Lever design-selv produktet ikke op til din for ventning med hensyn til kvalitet, så er du velkommen til at benytte dig af din reklamationsret (se nedenfor).

Hvis du fortryder købet, skal pakken sendes til: 


Dialægt ApS
Klamsagervej 27
8230 Aabyhøj
Danmark
Vedlæg ordresedlen med ordet “retur” påskrevet.

Reklamationer

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, udfyld venligst vores formular på denne side og vedhæft et billede af fejlen samt en beskrivelse af problemet.

Lovvalg og Værneting
Alle køb foretaget hos Dialægt ApS skal ske i henhold til dansk ret. For alle tvister og juridiske uoverensstemmelser er dansk lov gældende.

Ophavsrettigheder til personliggjorte produkter og ansvarsfraskrivelse
Rettighederne til design og indholdet af “Design selv” og personliggjorte produkter købt hos Dialægt ApS, tilhører Dialægt. Dialægt forbeholder sig retten til at benytte tekster og motiver fra personliggjorte produkter til videresalg og markedsføringsøjemed, uden kundens forudgående samtykke.
Dialægt forbeholder sig retten, til at afvise modtagne bestillinger på personliggjorte produkter, hvis Dialægt vurderer at indholdet på det personliggjorte produkt er i risiko for at krænke tredjemand, tredjemands rettigheder eller lovmæssige forskrifter.
Ved køb af personliggjorte produkter, forsikrer kunden over for Dialægt at tekst og motiv ikke krænker tredjemands rettigheder. Eventuelle krænkelser af ophavsrettighed, personlighed eller navne, påhviler fuldt ud kunden selv og kunden fritager Dialægt fra alle fordringer og krav der gøres gældende på grund af krænkelse af tredjemands rettigheder. Kunden erstatter Dialægt alle opståede retsomkostninger og andre skader.

Persondatapolitik
Oplysninger afgivet på www.dialægt.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.
Du har altid ret til oplysninger registreret hos www.dialægt.dk
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til nikolaj@dialaegt.dk.

Ønsker du at vide mere om vores privatlivspolitik, så kan du læse mere her.

Hvis du ikke har fundet svar på det du ledte efter er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller email.