design-selv-poster

Start her >

Design din
egen plakat

mere end
2500
personlige plakater
hænger allerede
i de danske hjem

Jesper Buch Plakat Signeret Lillebroren Plakat Lillesøsteren Plakat Morbroren Plakat
Farbroren Plakat Onklen Plakat Iværksætteren plakat 50 år plakat
CS:GO Plakat Pessimisten Storebroren Plakat Storesøsteren Plakat

169
Dialægt plakater
nu i mange farver

Find din plakat >

pencil

Prøv gratis her >>

Personlig

En unik personlig gave


2-3 dages levering

Levering 2-3 hverdage


Professionel opsætning

Grafisk opsætning inden printning


pris 399,-

Priser fra 399 inkl. forsendelse

Design din egen plakat

Lav din egen plakat

Det fleste mennesker kender det med, at man gerne vil have en form for unik udsmykning i hjemmet, på kontoret eller værkstedet. Man kan kan ikke helt beslutte sig for hvad det skal være, og man går med en helt masse overvejelser. Og til sidst beslutter man sig for, at det kunne være fedt, at lave noget selv. Men så kommer man i tanke om, at man gerne vil have noget, som er personligt og som afspejler noget i ens personlighed, og der går det op for en, at det kunne være fedt hvis du kunne design din egen plakat.

Det kan også bare være, at det går op for en, at man står og mangler en gave til en af de personer man har kært. Derfor kunne det være fedt, at design din egen plakat, som en form for personlig gave, så man virkelig kan vise hvor meget holder af personen. Det kan også være, at man skal til et eller andet arrangement, hvor det bare kunne være fedt at lav egen plakat til, så man virkelig kunne score nogle point. Design din egen plakat er i hvert fald en mulighed.

Design din egen plakat med personlig tekst

Man kommer næsten ikke uden om det. De fleste mennesker har set Dialægts plakater med citater fra diverse job, uddannelse og byer samt dele af Danmark. De florerer i hvert fald mange steder på de sociale medier, og bliver taget godt imod af mange mennesker. Og du har måske set plakaterne, men fandt ikke noget, som du skulle relatere til dig selv eller den person, som du ønsker at give plakaten til. Men frygt ej, det er nu muligt at lav egen plakat. Du kan altså design din egen plakat med en personlig tekst, ligesom du har set de på de sociale medier.

Og det er faktisk rimelig smart, at man nu kan lav egen plakat, fordi det giver oceaner af nye muligheder. Men ikke nok med det, så kan du faktisk også få plakaterne i forskellige størrelse, så du selv bestemmer hvor står din plakat skal være. Du kan vælge plakaten i en størrelse Small, Medium eller Large, som er henholdsvis 30x42, 50x70 og 70x100 centimeter. På den måde kan du design din egen plakat og selv vælge størrelse. Hvis du gerne vil pifte plakaten endnu mere op, så kan du altid tilkøbe de velkendte sorte rammer, som oftest ses rundt om dialægts plakater. Det kan også være, at du vil design din egen plakat fra dialægt, og så pifte den endnu mere op med et sæt farverige rammer, som du har fundet et sted. Uanset hvad, så er det bare med at komme i gang med at lav din egen plakat.

Men inden du begynder, at lav din egen plakat, så bør du måske overveje, hvad den skal bruges til. Fordi her er der igen oceaner af muligheder, og der er en lang række arrangementer og gaver, hvor det at design din egen plakat kan bruges. Design din egen plakat, så du har en personlig plakat med en helt speciel tekst, og du har den perfekte fødselsdagsgave, dåbsgave, bryllupsgave eller måske indflyttergave - kan både være indflytning på kontoret eller hjemmet. Du kan altså lav din egen plakat med sjove citater til dig selv, din familie eller noget helt tredje. Design din egen plakat og så er du sikker på, at du har en god gave til konen, manden, kæresten eller måske en af dine søskende.

Men det kan også blive endnu mere personligt. Design din egen plakat, hvor du laver en kærlighedserklæring eller en form for familie plakat, som du kan give på en af de kærlighedens dage, som eksempelvis valentinesday, jeres bryllupsdag eller årsdag. Design din egen plakat med eksempelvis kærlighedscitater, citater som i har udviklet i fællesskab eller det som lige falder dig ind. Uanset hvad, så design din egen plakat, og hav den ultimativt bedste gavemulighed klar. Hvis du design din egen plakat, så er du sikker på, at der er plus point på kontoen.

Design din egen plakat til kontoret er også en mulighed, som rigtig mange virksomheder nok ville synes er sjovt. De fleste kender nemlig det med, at der er nogle bestemte fraser og citater, som altid bliver sagt netop på jeres arbejdsplads. Så hvorfor ikke lav din egen plakat, som du og dine kollegaer kan gå og smile over, når i går forbi. Det giver altså både en god stemning på kontoret, og så er det rimelig cool, at lav egen plakat til kontoret. Det kan jo være, at din arbejdsplads har fødselsdag, jubilæum eller der er en anden anledning til, at du kan design din egen plakat, som kan overraske de andre.

Se alle vores sjove plakater

Se også vores sjove citatplakater

Dialaegt

Miljøvenlig produktion
Alle plakater fra Dialægt produceres først når de er blevet bestilt. Dermed har vi ingen store oplag af plakater som går til spilde og vi sparer Jorden for en masse ressourcespild.

Miljøvenlig

Håndlavet i Danmark
Alle vores plakater og kort produceres lokalt
i Næstved under gode arbejdsforhold.

Danmark

Fuld tilfredshed eller pengene retur
Tilfredse kunder betyder alt for os! Så skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dit køb, kan du altid få dine penge retur.

Tilfredshed

Fri fragt over 300kr
Når du handler for mere end DKK 300,- hos os, giver vi fragten. Simpelt!

Fri Fragt

Kort leveringstid
Plakater og kort: 1-3 hverdage.
Personlige plakater: 2-4 hverdage.

Fri Fragt