Black
Friday

Skriv dig op til at få blackfriday tilbudene før alle andre her:

Velkommen til Black Friday hos Dialægt!

Vi skyder shoppingfesten i gang når begge visere står lodret (00:00) og de gode tilbud løber hele dagen indtil uret igen viser midnat.

Gode rabatter!

Vi fejrer denne nye højtid med rigtig gode tilbud - vi har aldrig haft så gode tilbud før på vores hjemmeside. Til denne blackfriday har vi 25% rabat på alle plakater og rammer og du får 50% rabat på plakat nummer 2

Vores Design selv plakater, som er en oplagt julegave, har også fået en overhaling med tilbudspenslen. Vi smider gode procenter på især de store størrelser af design selv plakaterne.

Køb NU, Design senere

Vi ved, at det kan være svært at finde de bedste udtryk til en personlig plakat, da man gerne vil gøre plakaten helt perfekt. Da black friday kun er 1 dag, så kan det være svært at nå at lave plakaten helt færdig på kun en dag.

Derfor har vi indført en KØB NU, DESIGN SENERE rabatkode, som kan bruges helt indtil 31-12-2019. Så hvis du gerne vil lave en design selv plakat til én som du holder af, men ikke er klar til at lave den på black friday, så kan du købe en KØB NU, DESIGN SENERE-rabatkode på design selv siden og tage dig god tid til at lave plakaten færdig. Hvis plakaten er til en julegave, så skal vi bare have bestillingen inden d. 16-12-2019, så vi kan nå at producere plakaten for dig.

Få styr på julegaverne tidligt denne gang.

Vi kender det allesammen, tiden går og pludselig siger kalenderen d. 23/12 og man har ikke alle julegaverne på plads. Dialægt vil gerne slå et slag for at mindske julestress ved at få alle gaverne på plads allerede ved black friday samtidig med at du kan spare en masse penge på dine dialægt plakater.

Tyvstart blackfriday og få specielle tilbud

Udover at få adgang Black-friday-tyvstarten, så får du også adgang til en række specielle tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Som modtager af vores nyhedsbrev får du adgang til alle blackfriday tilbud dagen før alle andre og vi har sammensat en række unikke og sjældent udbudte produkter til salg, som kun vores nyhedsbrevsmodtagere kan komme i nærheden af.

Er der ellers noget, vi kan hjælpe med?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til os, så er du som altid velkommen til at skrive (kontakt@dialaegt.dk) til os, ringe (70 23 00 80) til os eller benytte dig af vores facebook chat her på siden.

Vi glæder os til at tage pænt i mod dig og få hele dagen til at blive en fest for dig og dem du holder af!

LAD MIG SE PLAKATERNE!