Historien om Dialægt

I Dialægt tror vi på, at den bedste gave man kan give, er den helt personlige gave.

Vi vil sætte helt nye standarder for den personlige gave. Vores produkter er det oplagte valg til en personlig gave til manden eller kvinden, der har alt, til den færdiguddannede, til mors dag, til de nybagte forældre eller til sølvbrylluppet og den runde fødselsdag.

Mange forskellige idéer blev vendt, indtil
valget i efteråret 2015 faldt på en plakatvirksomhed
med udgangspunkt i humor, selvironi og de danske
dialekter – Dialægt var dermed en realitet.

Valget faldt på plakater, eftersom dette produkt ikke krævede stor startkapital. De investerede således hver blot 3000 kr. i opstarten af Dialægt.

Efter 3 måneder valgte Andreas og Nikolaj at gå all-in i Dialægt og gik derfor fuldtid i virksomheden i januar 2016.

Meget er sket siden, og Dialægt er i dag en virksomhed med adskillige medarbejdere, egen webshop, stort landsdækkende forhandlernetværk og en omsætning i millionklassen.

Du er sandsynligvis stødt på vores plakater et eller flere steder før.

Tilbage i januar 2019, tonede Dialægt frem på de danske tv-skærme, da vi deltog i fjerde sæson af “Løvens Hule” på DR1. Her lykkedes det at få en investering med hjem fra både Jesper Buch og Jan Lehrmann.

Du kan også være stødt på vores produkter hos en af vores mange forhandlere. Du kan se en samlet oversigt over vores forhandlere her.

Er du interreseret i selv at forhandle vores produkter, kan du læse mere her.

Vi udvider konstant vores univers af Dialægt-produkter, og vi har helt sikkert også noget, som passer til dig eller én du holder af!