Historien om Dialægt

I Dialægt tror vi på, at den bedste gave man kan give, er den helt personlige gave.

Vi vil sætte helt nye standarder for den personlige gave. Vores produkter er det oplagte valg til en personlig gave til manden eller kvinden, der har alt, til den færdiguddannede, til mors dag, til de nybagte forældre eller til sølvbrylluppet og den runde fødselsdag.

Men hvordan blev Dialægt egentlig til? Det kan du læse om her.

“Hvad er jeres baggrund?”

Astrofysik! Dialægts to grundlæggere, Andreas og Nikolaj, har begge en kandidatgrad i astrofysik fra Aarhus Universitet, så det lå ikke umiddelbart i kortene, at de skulle starte en plakatforretning.

Andreas og Nikolaj er dog først og fremmest drevet af en brændende træng til iværksætteri og ønsket om at skabe noget helt fra bunden og se det vokse sig stort.

“Hvordan fik I idéen?”

Dialægt blev skabt som resultat af den førnævnte iværksættertrang og en idé om at skabe en kravlegårdsvirksomhed for sig selv – dvs. en virksomhed, hvori Andreas og Nikolaj kunne lære alt hvad de skulle vide omkring opstart af virksomhed, almindelig selskabsdrift og ikke mindst hvordan man vækster – og vel at mærke hvor der stadig var råd til at lave en masse begynderfejl uden de ville betyde store økonomiske tab.

Mange forskellige idéer blev vendt, indtil valget i efteråret 2015 faldt på en plakatvirksomhed med udgangspunkt i humor, selvironi og de danske dialekter – Dialægt var dermed en realitet.

Valget faldt på plakater, eftersom dette produkt ikke krævede stor startkapital. De investerede således hver blot 3000 kr. i opstarten af Dialægt.

Efter 3 måneder valgte Andreas og Nikolaj at gå all-in i Dialægt og gik derfor fuldtid i virksomheden i januar 2016.

Meget er sket siden, og Dialægt er i dag en virksomhed med adskillige medarbejdere, egen webshop, stort landsdækkende forhandlernetværk og en omsætning i millionklassen.

“Hvor har jeg set jeres plakater før?”

Du er sandsynligvis stødt på vores plakater et eller flere steder før.

Tilbage i januar 2019, tonede Dialægt frem på de danske tv-skærme, da vi deltog i fjerde sæson af “Løvens Hule” på DR1. Her lykkedes det at få en investering med hjem fra både Jesper Buch og Jan Lehrmann.

Du kan også være stødt på vores produkter hos en af vores mange forhandlere. Du kan se en samlet oversigt over vores forhandlere her.

Find en dialægt forhandler

Er du interreseret i selv at forhandle vores produkter, kan du læse mere her.

Bliv forhandler

“Hvordan laver I plakaterne?”

Vi kan naturligvis ikke vide, hvad der kendetegner alle job, frittidsinteresser og dialekter. Derfor får vi hjælp fra vores trofaste følgere på Facebook til nye plakater.

Det unikke ved vores produkter er, at det er sygeplejerskerne, som har lavet “sygeplejersken”-plakaten og pædagogerne, som har lavet “pædagogen”-plakaten.

Vi har også brug for din hjælp! Så følg os på Facebook og vær med til at sætte dit eget præg på vores kommende produkter.

Tryk på facebook ikonet herunder
for at følge os på Facebook

Her er et eksempel på hvordan vores elskede følgere hjælper med at lave rytterplakaten

“Har I også en plakat til mig?”

Vi udvider konstant vores univers af Dialægt-produkter, og vi har helt sikkert også noget, som passer til dig eller én du holder af!

SE ALLE PLAKATER

Vil du læse mere?

Artikler om dialægt

Skriv et svar